Kos Pembedahan RM150,000. Adik Ilyas perlukan bantuan segera!

Mari kita bantu adik Ilyas yang mengidap penyakit Biliary Atresia (hempedu)! Anda boleh terus salurkan bantuan ke akaun yang tertera.

20140911-Sinar-Saya-Tak-Cukup-Masa-Lagi

Pernah salah seorang client kami share keratan 2 bil hospital, satu bil bernilai RM60,000 dan satu lagi RM80,000. Bil itu adalah rawatan untuk 2 minggu sahaja! Kedua-dua bil berkenaan adalah untuk orang yang sama, iaitu anak sahabat kepada client saya berkenaan yang baru berumur 5 tahun. Tidak silap saya beliau mengidap penyakit barah hati.

Pernah salah seorang client kami share keratan 2 bil hospital, satu bil bernilai RM60,000 dan satu lagi RM80,000. Bil itu adalah rawatan untuk 2 minggu sahaja!

Bil itu memberi impak kepada client dan kepada kami betapa tingginya kos perubatan yang mungkin boleh kita hadapi pada bila-bila masa. Kami juga sering berkongsi dengan semua agar lebih ramai bersedia dan merancang untuk menghadapi musibah mendatang. Kepada kami perunding kad perubatan takaful, ia menjadi motivasi bagi meneruskan perjuangan kami untuk terus memberi awareness, info dan seterusnya memberi khidmat yang terbaik kepada pelanggan kami. InsyaAllah.

P/S: Sekiranya anda memerlukan bantuan bagi menyiarkan iklan memerlukan bantuan sebegini. Boleh terus hubungi kami melalui talian dibawah. Kami akan cuba membantu.

…………………………

Call/ sms/ Whatapps kami untuk perkongsian ilmu takaful:

Ghazali: 016.921.2092

Hidayah: 016.466.2092

PruBSN Takaful Servicing Agent

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *