Carta Tempoh Menunggu

Takaful PruBSN Waiting Period

Salah satu faktor kenapa kita perlu ambil takaful seawal mungkin adalah kerana adanya tempoh menunggu. Semua jenis takaful termasuk Takaful PruBSN mempunyai tempoh menunggu masing-masing. Tempoh menunggu Takaful PruBSN adalah 120 hari sebelum kita boleh menggunakan Kad Perubatan yang dihantarkan bersama-sama polisi bagi sebarang sakit spesifik.

120 hari bukanlah suatu tempoh yang singkat, jarum jam tetap berdetik walau sekilas masa kita terfikir mahupun termenung sejenak teringat kepada mereka yang tersayang. Apa saja boleh berlaku dalam tempoh ini. Kami sentiasa mendoakan yang terbaik buat semua.

_____________________________________________________________________

Jika nak tahu lebih lanjut tentang PruBSN Takaful…jangan segan silu untuk hubungi kami Ghazali 019-9982092 atau Hidayah 019-9172092. Konsep yang kami pegang sangat mudah…kami terangkan sepenuhnya, dan selepas itu anda yang tentukan sendiri. Tanpa Paksaan Tanpa Desakan.. kerana apa? kerana kami percaya perlindungan kewangan/takaful perlu dibeli mengikut keperluan dan kemampuan anda tanpa sebarang paksaan dan tanpa sebarang desakan. Kami hormati keputusan anda. Untuk yang tinggal di sekitar Kuantan, Pekan atau Kemaman..boleh juga jumpa kami personally…kita keluar minum2..sembang2…just give us a call 😉

 

2 thoughts to “Carta Tempoh Menunggu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *